Benvinguda al Bloc de les VTC's de Barcelona

Hola companys, només donar-vos la benvinguda a aquest bloc que neix amb la intenció de crear un canal de comunicació entre els que ens dediquem aquesta feina de portar passatgers en la província de Barcelona.

Com a segon objectiu, tinc el de crear un àrea de servei per aquells que desitgem coordinar els nostres desplaçaments, d'una forma senzilla i buscant la rendibilitat del nostre negoci, es ha dir, saber l'ocupació de cadascun dels companys associats en un calendari setmanal a fi de racionalitzar i economitzar en els transfers.

Finalment, posar en comú tots aquells coneixements que tenim per un millor aprofitament del potencial, que com a col.lectiu, tenim, exemples serien: llocs on canviar pneumàtics, bateries, xapa i pintura, descomptes de gasoil, TPV's, on anar a dinar en una zona en concret..., i mil coses que ens poden fer estalviar uns euros.

Tot plegat, un repte ambiciós que ha d'anar poc a poc i amb l'aportació de tots vosaltres fins arribar a un benefici comú.

A la vostra disposició,
Roman Llort

Aquest primer escrit, molt general, intenta posar les bases d'un sistema de coordinació que sigui el mes pràctic i senzill possible.
No ens hem de complicar mes la vida, doncs prou en tenim amb fer fulls de ruta, declaracions d'IVA i IRPF, revisions mecàniques i els serveis del dia a dia.
Ha de ser un sistema que mantingui, per una banda, les afinitats i confiança que cadascú tenim amb companys en concret, i per l'altra, que tots estiguem inter_relacionats per allò que ens pot afectar.
Uns tindrem mes facilitat per estar coordinats informàticament, i altres només per telefon o e-mail, tots seran bons sistemes si l'objectiu, de racionalitzar la feina, s'assoleix.
El sistema cadascú el triarà, jo només hi poso les bases, el temps i l'eina per fer-ho.
Objectiu idíl·lic: no anar o tornar de buit de l'aeroport

dijous, 31 de juliol del 2008

Tendència en el sector

Només posar de manifest la meva particular percepció de la nostra feina: estancament?,.... manteniment raonable?... increment moderat?..... Cadascú de nosaltres podem tenir diferents punts de vista en funció de l'enfoc del nostre negoci: turisme -hotels, congressos, empresses. Possiblement el que tingui una cartera mes diversificada, obtingui uns resultats mes sostinguts, però la meva sensació es d'un clar retrocés del sector de Congressos (probablement per saturació de la marca Barcelona) i també del turisme americà, que abans s'estava 2 dies visitant la ciutat abans d'embarcar en creuers i ara, donada la relació €/$, tant aviat com baixen de l'avió fan transfer i a cap al barco. El sector "Empresa", tinc la sensació que de moment aguanta amb alguna excepció i igualment els particulars. Lògicament estarem davant una disjuntiva important a començament d'any i amb el canvi de tarifa pel 2009, doncs per una banda tenim un increment de despesa (principalment gas-oil) molt important i per l'altra, uns clients que difícilment se'ls podrà escanyar massa. De nou, fent equilibris

dimarts, 29 de juliol del 2008

Altres possibles usos del bloc

Aquest món d'internet, obert i accessible, ens dona possibilitats que hem d'aprofitar en el nostre dia a dia, i perquè no, en la nostra feina. Des d'aqui us dono peu a parlar de les diferents problemàtiques amb que ens troben, exemple d'això serien  els servei de Pompes, Inspeccions d'Hisenda, les qüestions legals a l'hora de comprar o vendre vehicles o llicències. També pot ser un eina per protegir-nos de clients morosos o per advertir-nos de la nova col.locació d'un radar. 

Pot ser un lloc on, cada cop que em de renovar la tarja de transport, hi trobem el documents que ens fan presentar,  on  informar-nos del proper concurs i requeriments de "Pompas", de la "paperassa" per renovar el BTP, on es podrien presentar "currículum vite" de nous candidats a xofers. També es podria donar la possibilitat de publicitar o suggerir serveis de Gestoria, Assegurances o serveis que tots necessitem.

Be, segur que a vosaltres també us venent coses al cap, com diu la publicitat de "La Caixa", ........... Parlem?

dissabte, 26 de juliol del 2008

Tots contra la Pirateria en el sector




Som un sector propens a la pirateria, hi convivim amb ella des de sempre. Es dona el cas de que quan tots tenim feina de sobres la tolerem, i quan hi ha poca feina sens remouen les entranyes, en parlem entre nosaltres en tertúlies aeroportuaries, alguna denuncia aïllada i poc mes. Estem parlant de la PIRATERIA en majúscules, ja que també dins del sector, el que mes i el que menys, ha llogat una furgoneta o ha fet una transfer amb el cotxe particular.
Serà potser una utopia, un impossible, però hi tindríem que trobar alguna sol.lució, si mes no, millorar l'actual quasi impunitat, i es aquí on queda obert un debat on podeu donar la vostra opinió.

necessiteu alguna informació addicional? ... Hotels, Restaurants....

Altres provincies on llogar vehicles

Alquiler de coches y furgonetas en otra provincia.